heab
 

Välkommen till heab 

hesselius entreprenad ab

Hesselius Entreprenad AB i Kristinehamn grundades redan 1975. Vi är ett miljö- och kvalitetscertifierat familjeföretag som idag har ett femtiotal anställda. Vi utför allt inom mark- och anläggningsarbeten.

HEAB:s fyra stora verksamhetsområden är:

  • Uthyrning av entreprenadmaskiner
  • Tillverkning och leverans av bergmaterial
  • Markentreprenader
  • Transporter

Inom företaget finns lång erfarenhet, kunniga medarbetare, flexibilitet och korta beslutsvägar samt inte minst ett stort personligt ansvar. Till våra starka sidor hör ett certifierat kvalitets- och miljösystem uppbyggt enligt ISO 9001:2008 och 14001:2004.

Vårt geografiska verksamhetsområde är framförallt Värmland och västra Närke. Bland våra uppdragsgivare finns bla. Vägverket, kommuner, byggföretag, industrier samt privatpersoner.

 

OBS!

Ny postadress:

Hesselius Entreprenad AB 

Lagmansgatan 2

681 34 Kristinehamn 

 

 

 

 

Hesselius Entreprenad AB

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, vägbyggnation och vägunderhåll. Vi har uthyrning av maskiner och containrar, försäljning av jordmaterial, grus och bergmaterial från egna bergkrossanläggningar. Vi utför trailer- lastbils- och lastväxlartransporter. 

 


Ring för offert!

 

Dags att grusa vägen? Eller kanske rent av hyvla? Ring oss! 

Se fliken kontakter och ring till oss,. Vi räknar fram ett pris på det ni vill ha. Vi har högtryck på förfrågningar om garageuppfarter och stenläggningar nu, vill ni också vara med? 

 

 

Följ oss på Facebook!

Klicka här

 

 

ISO 9001ISO14001

Maskiner till uthyrning

HEAB:s maskinpark består av marknadens modernaste maskiner och vi investerar ständigt i det bästa som går att få på marknaden.

Bred entreprenadverksamhet.

HEAB:s entreprenadverksamhet omfattar allt från mindre uppdrag som grävning av en trekammarbrunn för en privatperson till större totalentreprenader.